Avantor

Limitz doo, je distributer kompanije Avantor Performance Materials koji je globalni lider u hemijskoj industriji. Avantor Performance Materials, je takodje prepoznatljiv sa svojm brandom  J.T. Baker Co. Na osnovu dugogodišnje uspešne saradnje sa kompanijom Avantor, Limitz je proširio i  učvrstio saradnju i na drugim regionalnim tržištima kao sto su Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Makedonija.
Avantor kompanija sa svojim 140 godišnjim iskustvom u oblasti hemijske industrije, permanentno prati potrebe svojih kupaca i uspešno ispunjava najviše postavljene kriterijume kvaliteta.

Care Diagnostica GmbH

CARE diagnostika Laborreagenzien GmbH, sa sedištem u Nemačkom gradu Voerde proizvodi i distribuira svoje instrumente i reagense širom sveta. Kao zastupnik za Srbiju, Limitz doo, već više godina promoviše ove izuzetno optimizirane aparate za testiranje kako glukoze tako i laktata.
Jednostavnost, ekonomičnost i pouzdanost ovih aparata, privukla je pažnju laboratorija različitih obima rada, jer upravo za različite potrebe laboratorija CARE nudi rešenje sa aparatima različitog kapaciteta, i time održava nivo ekonomičnosti u eksploataciji.  

Eurolyser

EuroLyser diagnostica GmbH, je austrijska firma sa sedištem u Salcburgu. Svojim inovativnim tehnologijama vrlo često  oduševljava svoje kupce iz oblasti primarne zdravstvene zaštite.
Fokus na „easy to use“ pristupu rada sa POC instrumentima, se potpuno opravdao i na tržištu Srbije, sto su potvrdili već brojni korisnici. Vrlo dinamičan razvoj novih tehnologija su stvorili aparate kao što su SMART i CUBE aparati kao i  „E-health“ za laboratorijsku tehniku.

Labitec

Labitec je nemačka kompanija koja proizvodi hematološke reagense i aparate za precizno odredjivanje vrednosti koagulacije krvi.

Centurion Scientific Ltd

Centurion Scientifics LTD, je kompanija sa sedištem u Engleskoj. Od osnivanja stručni tim ove kompanije je radio na pronalaženju prestižnih rešenja za potrebe svih laboratorija. Centrifuge proizvedene u ovoj kompaniji se ističu kvalitetom, jednostavnošću pri radu, i takodje pouzdanošću.

Conda pronadisa

Conda Pronadisa, je još jedan partner Limitz-a sa sedištem u Španiji. Svojom više od 50 godina dugom tradicijom iz oblasti proizvodnje mikrobioloških i molekularnih proizvoda svakako spada u sam vrh vodećih svetskih proizvodjača.  Istraživački centri, univerziteti, bolnicke laboratorije, veterinarski instituti, farmaceutska industrija kao i industija hrane i pića koji su već standarni korisnici Condinih proizvoda su već dovoljna referenca kvaliteta. 

FL Medical

FL MEDICAL s.r.l. , naš partner iz Italije za potrošni laboratoriski materijal je kompanija koja više od 30 godina superiorno razvija nove tehnologije proizvodnje, kako bi udovoljila, prestižnim kvalitetom, svim zahtevima u procesima modernih laboratorija.
Limitz je dugogodišnji partner za Srbiju i regiju i redovno obaveštava svoje kupce o novim proizvodima, novim tehnološkim rešenjima a takodje obaveštava partnera ukoliko se posebni zahtevi pojave na tržištu.

Certifikat

Certifikat doo firma iz Osijeka je specijalizovana za proizvodnju gotovih mikrobioloških podloga za razne industrijske i kliničke potrebe.